TIPS
Registrer sykkelen din hos Falck
Enkel registrering motvirker tyveri
Det finnes mange forskjellige typer sykkelforsikring og det kan være store variasjoner i både forsikringspremie - og utbetaling.

Én ting er i hvert fall sikkert - en del selskaper krever at du først har registrert sykkelen din i Falck sitt sykkelregister. Registeret er Nordens største med over 6,2 millioner søkbare sykler og er søkbart i sanntid for både politi og forsikringsselskaper. Å registrere sykkelen din her er billig - kun kr. 399 for en fem års periode. Det vil si bare kr. 80 pr. år, eller rundt kr. 7 pr. måned!

Registreringen er ikke en forsikring på lik linje med den du kjøper fra et forsikringsselskap, men et forebyggende virkemiddel mot tyveri. Mange selskaper reduserer derimot premien dersom du er registrert.

Du kan registrere sykkelen på Falck sine websider falcksykkelregister.no. Etter en uke vil du motta et oblat som skal festes til sykkelrammen. En sykkel som er merket med oblat virker avskrekkende for tyver, ettersom den viser at sykkelen er registrert og dermed vanskelig å videreselge. Dersom sykkelen din til tross for dette blir stjålet, assisterer Falck deg i alle ledd ved å ta imot skadevarslingen din og, dersom du vil, setter deg i kontakt med ditt forsikringsselskap.

Dersom du har en sykkel med større verdi bør du i tillegg vurdere en renspikka sykkelforsikring. De aller fleste vil jo ha dette allerede som en del av sin innbo- eller reiseforsikring. Det kan i tillegg tegnes spesialforsikring for spesielt dyre sykler. Sykkelløftet anbefaler å lese gjennom informasjon på Syklistenes Landsforeningens hjemmesider hvor det er mye godt stoff om hva de forskjellige selskaper tilbyr.

Sykkelen betyr mye for deg. Beskytt den slik den fortjener og sikre den allerede i dag.
 
TIPS! Visste du at Falck holder jevnlige sykkelauksjoner ved sitt lager på Forus? Les mer om dette her.
Sykkelløftet er et unikt samarbeid mellom Næringsforeningen, Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Stavanger og Sandnes kommune.
Målsetningen er å få flere til å sykle til jobb en gang i uken!
Personvernerklæring
Utviklet av Netpower