SUKSESSHISTORIER
The Bike Booster!


Sykkelløftet ble ble døpt om til "The Bike Booster" i konkurransen Best Unconventional Project i World Chamber Congress. Det ble finaleplass og vi reiste ned for å presentere ideen for jury og tilhørere i Torino.

For oss ble det svært spennende og ikke minst inspirerende å oppmerksomhet utenfor landegrensene og være finaledeltaker. Det endte med sølv, men vi har fått bekreftet at vi har et vinnerkonsept som kan påvirke vanlige menneskers reisevaner!

I den vestlige verden blir sykkel er en svært viktig faktor for å løse vår tids store utfordringer; folkehelse, trafikkavvikling og miljø. Å få flere til å sykle er sunt, lønnsomt og bærekraftig.  

Juryen trakk frem at Sykkelløftet er et ideelt offentlig-privat samarbeid som bruker etablerte nettverk og eksisterende kompetanse for å imøtekomme behovet for å blir "smarter cities" gjennom enkle og effektufulle virkemidler på små budsjetter.


Sykkelløftet er et unikt samarbeid mellom Næringsforeningen, Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Stavanger og Sandnes kommune.
Målsetningen er å få flere til å sykle til jobb en gang i uken!
Personvernerklæring
Utviklet av Netpower